Top 10 trickey Qusetion asked in UPSE Interview This is the list of Top tricky question asked in UPSE Interviews.




 

Top 10 trickey Qusetion asked in UPSE Interview

 

Q 1: If I go away with your sister, what would you do?

ANSWER: For my sister, I cannot find as the right bridesmaid as you.

Q 2: Adarsh and Anupam two twins born in May, but their birthday is in June | How is that possible?

ANSWER: May is a place name.



Q 3: If you got up in the morning and will come to know that you are pregnant then what will you do first?

ANSWER: I’ll be euphoric and to go first foremost husband will share this news.

Q 4: How can a man live up to 8 days without sleep?

ANSWER: A man sleeps at night, then what you need to bed in the day.

Q 5: Peacock is a bird who does not lay eggs, then how peacock’s children are born?

ANSWER: The female peacock eggs, not the male peacock.

Q 6:James Bond without a parachute after jumping from Aeroplane, is alive, how?

ANSWER: Because the airplane was on the runway.

Q 7: In which State is the Bay of Bengal?

ASNWERE : In the liquid state.

Q 8: Can You names Wednesday, Friday and Sunday three consecutive days without taking their name?

ANSWER: Yesterday, today and Tomorrow

Q 9: What looks like half an apple?

ANSWER: The second half apple.


Q 10: Eight people take 10 hours to build a wall-mounted, how many days it would take to four people.

ANSWER: The Wall has already made eight people in 10 hours. No need to make it now.

Post Author: Aman

1 thought on “Top 10 trickey Qusetion asked in UPSE Interview This is the list of Top tricky question asked in UPSE Interviews.

    Mr.PunK

    (July 5, 2017 - 2:45 pm)

    what types of questions, I like that, Hope these questions are useful for all…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *